Evenementen

Natural Healings is met regelmaat te vinden op festivals en andere evenementen, via deze pagina houden we jullie op de hoogte.

Volle maan cacao ceremonie met klankschalendroom op het strand 24 juli 2021 20.00 uur te Ouddorp

Kom lekker de midzomeravond meevieren op het strand met de ondergaande zon,  de opkomende maan en haar sterren. Een heerlijk drankje op basis van rauwe cacao geeft je warm gevoel. Via klankschalen, drum, gongs, stem en andere oer instrumenten nemen we je mee op een droomreis. Ontspanning, meditatie, het zingen van Mantra’s, het vrij dansen met je blote voeten in het zachte zand in combinatie met de cacao geven een mooie verdieping in je hart. Duur ongeveer 90 minuten.  ( sessie gaat door bij minimaal 10 deelnemers )

Neem een badhanddoek of yoga-matje mee om op te liggen/zitten. Afhankelijk van het weer, zorg dat je extra kleding en/of een dekentje bij je hebt als het wat fris wordt, of kleding in laagjes aantrekken zodat je wat kunt weglaten indien het heel warm is.

Data is 24 Juli om 20.00 uur op het strand t Flaauwe werk, opgang 5 strand bij C-Side. Aanmelden voor deze avond kun je vinden bij “Agenda” op deze website en gaan alleen door bij droog weer en geen harde wind. Als het niet door gaat kun je dit lezen op de FB pagina van In je Element. Bij twijfel stel je vraag via Whatsapp 06-82680827 aan Jolanda van In je element. www.in-je-element.nu

op dit moment zijn er verder nog geen evenementen gepland.