cacao ceremonie

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Rauwe-cacao helpt onszelf liefdevol te verbinden met onze spirit, de liefdevolle energie in ons lichaam om ons hart te openen.

De traditionele rauwe-cacao die wordt gebruikt tijdens een deze ceremonie verschilt van de gewone chocolade zoals we die kennen en eten. Het smaakt niet zoals chocolade. Het zal je verrassen wanneer je het voor het eerst probeert. De cacao heeft een intensere en meer bittere smaak en is van nature rijk aan ijzer-, magnesium- en B-complexvitaminen.

In de Rauwe biologische cacao elixer zitten geen hallucinerende stoffen, de cacao zorgt voor een prettige gevoel en kan tijdelijk een verhoogde hartslag geven.

contra-indicaties Mensen met hoge bloeddruk, hartklachten, die bloed verlagende medicijnen gebruiken, en zwangere vrouwen drinken slechts een halve kop, anders wordt de bloeddruk te laag.

Een heerlijk drankje op basis van rauwe cacao geeft je warm gevoel. Via klankschalen, drum, gongs, stem en andere oer instrumenten nemen we je mee op een droomreis. Ontspanning, meditatie, het zingen van Mantra’s, het vrij dansen met je blote voeten in het zachte zand in combinatie met de cacao geven een mooie verdieping in je hart. Duur ongeveer 90 minuten.