Healing Sound Journey

Editie 14 Januari 2023

New Year’s Sound Bliss in samenwerking met In Je Element en haar 5 jarig jubileum.

Gisteren hebben wij twee fantastische groepsreizen mogen geven. Wat is geluid toch een prachtig medium!

Bij In Je Element heeft Jolanda de vlag uithangen! 5 jaar, een heel lustrum al, runt ze liefdevol haar holistisch centrum in Ouddorp. In al die jaren hebben we regelmatig superfijne samenwerkingen mogen co-creëren. Zo ook gisteren. Om dit nieuwe jaar en het komende lustrum nog een extra duwtje in de rug te mogen geven.

Dank je wel iedereen voor de fijne deelnames. En super dank je wel Jolanda (en René!!) voor alles wat jij mogelijk weet te maken. Op naar nog meer Bliss-volle   (ver-)wonder jaren ?

2 gedachten over “New Years Bliss Healing Sound Journey 14 Januari 2023”

 1. Renske van Spronsen

  Freddy en Jarina,
  Gisteren heb ik me helemaal mee laten voeren op de mooie klanken van de schalen, de gongs en andere instrumenten. Met mijn gedachten en fantasie vloog ik door het universum. Af en toe tussen de klanken en songs realiseerde ik me: o ja, ik ben in de studio van Jolanda! Later landde ik op het bankje voor de meditatie, kind, ouder en wijze. Veel herkenning!
  Ik heb er van genoten en ging vol energie naar huis!
  Dankjullie wel, warme groet, Renske

 2. Wil steinbrecher

  Ik heb genoten van deze healing reis. Ik heb weer meegemaakt waar ik in mijn kinderjaren gelukkig van werd. (De liefde van mijn moeder) ok heb ik weer op het bankje gezeten met mijn moeder wat een reis. Maar ik ben gelukkig met de liefde die ik voelde. Dank je wel Freddy en Jarina voor de mooie klanken.
  Warme groet Wil Steinbrecher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.