Rise up

Freddy Xensy en Jarina Mahina van Natural Healings

Frederik is een oude dao-shamaan en Jarina is een medium.

Zij houden het Rise up vuurtje brandend tijdens dit festival.

Elke ochtend beginnen we met een ochtendopening waarbij we het vuur ontsteken bij zonsopgang. Elke avond een avondsluiting; zingen van ’t up-lied en het vuur doven.

Dagelijks geven zij een drumcirkels waarbij iedereen lekker mee kan doen met eigen drum of een ander instrument. Drumcirkel 6 richtingen; 4 windstreken, hemel en aarde gevolgd door stilte/intentie.

Zij geven Energie-focus-transformatiecirkels, transformerende vuurrituelen bij en rond het vuur. Loslaten wat genoeg geweest is en opladen met waar je ten diepste mee verbonden wilt zijn.

Ook geven ze op gezette tijden 1 op 1 en  en aan kleine groepen een soundhealing Journey.

Ritueel

Rise Up Ochtendgloren Vuur

Het Rise Up Ochtendgloren Vuur zal iedere ochtend, juist voor zonsopkomst, worden ontstoken door Jarina Mahina en Freddy Xensy. Voor alle vroege vogels het moment om samen te komen. Samen zingen, samen drummen, samen stil zijn, samen en zelf intentie(s) neerzetten om de nieuwe dag te vieren. Welkom.

Ritueel

Rise Up, de Nacht Uitnodigen

Na de laatste Rise Up activiteiten van de dag nodigen we de nacht uit. Na een dag vol van actieve ervaringen gaan we over in de passieve integratie. Het Yin na het Yang. Onze innerlijke droomwereld. Samen met Jarina Mahina en Freddy Xensy zullen we het vuur ritueel doven en de nachtelijke deken over ons heen trekken… slaap lekker, droom waarachtig zalig. Welkom.

Ritueel

Drumcirkels

Drum Cirkels zijn van alle windrichtingen, tijden en culturen. Ze helpen ons te verbinden met ons hart, de windstreken, hemel en aarde. Ze helpen ons te gronden en voorbij onze denkgrenzen via trance en dans uit te rijken naar nieuwe inspiratie. Tijdens de Rise Up Drum Cirkels nodigen Jarina Mahina en Freddy Xensy je hier allemaal samen toe uit. Kom zoals je bent, met of zonder drum, kom lekker meeluisteren, handklappen en/of zingen.

Workshop

Energie transformatie cirkel

Kom loslaten wat genoeg is geweest en kom jezelf opladen met waar je ten diepste mee verbonden wilt zijn. Welkom in onze cirkel rondom het vuur. Van oudsher verzamelen wij mensen ons al bij het vuur. Symbool voor transformatie, bezieling en inspiratie. Jarina Mahina en Freddy Xensy begeleiden een ritueel van invoelen, loslaten en opladen. Welkom, zoals je

Healing

Healing Sound Journey

Onze Healing Sound Journey is een uitnodiging aan het rationele deel van onze geest zich over te geven en mee te laten voeren in de dromerige weidsheid en verwondering van de klinkende energiegolven. Een sound waar een dromerige innerlijke rust en stilte in doorklinkt. De trilling is als een soort innerlijke massage die je door alle lagen meevoert. Op een Gong-locatie nabij het vuur waar 1 op 1 en op gezette tijden aan kleine groepen een soundhealing gegeven wordt.

Workshop

Vuur maken zonder lucifers

In de workshop vuurmaken maak je kennis met verschillende manieren om oervuur te maken. Zonder lucifers of aanstekers. De workshop vuurmaken brengt je in verbinding met je oervuur, je zielevuur… je oermens, je vuurmens… je zielewens, je vurige wens… Vuur als archetype voor onze menselijk levensvonk. Haar bezieling, passie, geestdrift, liefde en haat. Symbool voor geborgenheid, warmte maar ook begoocheling en gevaar. Vuur als de spil van de sjamaan, alchemist en smidse. Maar vuur op zichzelf bestaat niet zonder intentie, goede voeding en zuurstof. Jarina Mahina en Freddy Xensy brengen je via deze workshop in contact met je innerlijke, vurige intentie.