Juli

Healing Garden Retraitival is een heel weekend lang voor jezelf. Een weekend waarin je lekker kunt doen waar jíj zin in hebt. Drie keer per dag geniet je van met liefde bereide vegan maaltijden – het enige waar jij nog over na hoeft te denken is of je wilt dansen, een workshop yoga, breathwork of sound healing gaat volgen of toch nog even zen in de hangmat blijft liggen. Niets moet en alles mag.

Wil je jezelf tijdens Healing Garden Retraitival een thema meegeven, dan kun je kiezen uit de volgende programma’s die we voor je hebben uitgestippeld:

Inner Balance
Om echt helemaal te ontspannen en tot rust te komen volg je het Inner-Balance programma. Denk yogasessies, meditaties, sound healings en stiltewandelingen, die jou je als herboren laten voelen.

Inner Peace
Zit jij jezelf soms een beetje in de weg? Dan past het Inner Peace programma bij jou. Via familieopstellingen, trauma-release werk en geweldloze communicatie krijg je inzicht in je eigen onbegrepen patronen.

Inner Focus
Inner Focus leert jou je adem en daarmee je mind te beheersen via breathwork technieken, meditaties en yoga sessies. Hierdoor ben je in staat moeiteloos in een ijsbad te stappen of mee te doen aan de pijlbreak ceremonie. Adem in, adem uit.

Inner Connection
Wil je werken aan de liefdevolle connectie met jezelf en/of met een partner? Dan is Inner Connection voor jou. Tantra, sexual healing, restorative partner yoga en zelfs een workshop om je voor te bereiden op de ontmoeting met jouw tweelingziel staan op het programma.

Natuurlijk kun je ook zelf je eigen programma samenstellen. Je bent vrij om je eigen hart te volgen en mee te doen aan de workshops en activiteiten die jou het meeste aanspreken. Het gaat tijdens Healing Garden Retraitival per slot van rekening om jou.

Naast het workshopprogramma zijn de sauna en hottub van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor je geopend, kun je meedoen aan Ecstatic Dance of suppen op het meer, verse smoothies drinken in onze strandbar met live-muziek, je heerlijk laten
pamperen bij onze masseurs of een healing of reading boeken. ’s Avonds zijn er dj’s en live-optredens, cacao- of blauwe lotus ceremonies, en steken we het kampvuur aan.

Healing Garden Retraitival biedt de rust en ontspanning van een retraite gecombineerd met de luchtigheid en het plezier van een festival. Met de verdieping, verbinding en inspiratie die je van Healing Garden gewend bent.

Kortom, the best of both worlds voor body, mind en soul. Dit wil je!