Over ons

Wij zijn Freddy Xensy en Jarina Middendorp sinds 2016 zijn wij samen Natural Healings

In 2015 hebben Freddy en Jarina elkaar ontmoet op een festival, waar Freddy met zijn klanken het terrein veroverde en Jarina de natural healing van Reiki verspreidde. Snel daarna hebben wij onze gaven samengevoegd als Natural Healings!

Freddy: Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door deze innerlijke, menselijke holistische natuurkracht. En als ik niet vele wondertjes op mijn zoektocht had mogen meemaken, had deze avonturentocht nooit lang voortgeduurd. Mijn nieuwsgierigheid bracht me onder andere in contact met de werelden van de sjamanen, Tao, Tantra, Advaita en Soefie. Ondertussen ben ik meester in tai chi qi gong, massage, soundscaping en mediteren. Vele leraren m/v heb ik mogen ontmoeten en voor velen heb ik al een leraar mogen zijn.

Jarina: Van Jongs af aan ben ik helemaal gek van stenen en kristallen en hun magische energetische werking, na helemaal verdiept te hebben in deze magische stenen ben ik verder gegaan naar voor een logische stap chakra en aura healing, die mooi past in de verbintenis met de kristallen. Jaren later werd ik uitgenodigd om mee te doen met een cursus Reiki I , op dat moment wist ik niets van Reiki maar tijdens deze cursus kreeg ik het gevoel ‘dit is het!’ Dit is waar ik al die naar op zoek ben geweest. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar Reiki Master en geef behandelingen en cursussen met veel plezier, deze bijzondere levensenergie: Reiki iedereen mag het ervaren!

Op mijn 26ste kreeg ik de diagnose diabetes type 1, ook hier was ik niet mee bekend en had geen idee wat mij te wachten stond. De eerste keer in de supermarkt rond liep na de diagnose, dacht ik bij mijzelf Wat nu?! Ik had geen idee wat ik kon eten en overal zit suiker in, ik begon etiketten te lezen en koolhydraten te tellen maar dan wat moet je er mee? Dat was het moment dat ik had besloten om mij te gaan verdiepen in gezonde voeding en heb ik opleiding Natuur voedingsdeskundige gedaan. Graag wil ik mensen hiermee inspireren om gezonder te eten en balans te vinden in hun eetpatroon. Inmiddels heb ik doorgeleerd tot chef kok en hier ga ik binnenkort meer over vertellen.