Wij zijn Freddy Xensy en Jarina Middendorp sinds 2016 zijn wij samen Natural Healings

In 2015 hebben Freddy en Jarina elkaar ontmoet op een festival. Waar Freddy met zijn klanken het terrein veroverde en Jarina de natural healing van Reiki verspreidde. Snel daarna hebben wij onze gaven samengevoegd tot Natural Healings!

Freddy: Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door de innerlijke menselijke holistische natuurkrachten. Wanneer ik niet vele wondertjes op mijn zoektocht had mogen meemaken, was deze avonturentocht nooit van lange duur geweest. Mijn nieuwsgierigheid bracht me onder andere in contact met de natuurlijke werelden van de Tao, Tantra, Advaita, Sjamanen, en Soefie. Ondertussen ben ik meester in tai chi qi gong (adem en aandacht), massage, soundscaping en mediteren. Vele leraren heb ik mogen ontmoeten en voor velen mocht ik al een leraar zijn.

Jarina: al heel vroeg in mijn leven werd ik aangetrokken tot de magische energetische werking van stenen en kristallen, op mijn 16e ben ik gaan verdiepen in chakra en aura healing, wat mooi aansluit in de verbintenis met de kristallen. Jaren later werd ik uitgenodigd om mee te doen met een cursus Reiki I , op dat moment wist ik niets van Reiki maar tijdens deze cursus kreeg ik het gevoel ‘dit is het!’ Dit is waar ik al die tijd naar op zoek ben geweest. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar Reiki Master en geef ik met veel plezier behandelingen en cursussen, deze bijzondere levensenergie:

Reiki, iedereen mag het ervaren!

Vlak na het overlijden van mijn vader op mijn 26ste kreeg ik de diagnose diabetes type 1, hier was ik totaal niet mee bekend en had geen idee wat mij te wachten stond. De eerste keer in de supermarkt, na de diagnose, dacht ik bij mijzelf; “Wat nu?!” Ik had geen idee wat ik kon eten, overal zit suiker in, ik begon etiketten te lezen en koolhydraten te tellen maar wat moet je er dan mee? Dat was het moment dat ik had besloten om mij te gaan verdiepen in gezonde voeding. Heb ik opleiding Natuur-voedingsdeskundige gedaan. Door middel van coaching wil ik graag mensen hiermee inspireren om gezonder te eten en een balans te vinden in hun eetpatroon. Inmiddels heb ik doorgeleerd tot chef kok en combineer mijn passie voor lekker gezond eten met mijn baan als catering manager en voedingscoach.

Op mijn 36ste ben ik gestart met de Master Reader cursus bij de Lichtwerk Academie om mijn hooggevoelige natuur beter tot uitdrukking te laten komen. Waardoor ik nog meer in mijn eigen kracht en licht kom te staan.

Nu ik mijn verhaal teruglees zie ik 3x 6 verschijnen 16, 26 ,36…

‘In de numerologie staat 6 voor vrede, harmonie, balans, gezondheid en opvoeding. De betekenis van 666 is een teken dat de engelen je proberen wakker te maken voor dingen die er toe doen.’