Ont-dek je Zelf 3 daags weekend Retreat

Dit weekend gaat helemaal over jou. Over wie of wat je werkelijk bent; je zuivere staat van zijn.

Een weekend-retreat voor iedereen die het pad van bewustwording bewandelt, ieder op zijn of haar unieke wijze.

Met Osho’s Boek der Geheimen als leidraad, gaan we via verschillende meditatie-technieken steeds opnieuw naar de zelfde plek: je ware Zelf.

Geen omwegen, maar directe ervaring. Je zult verrast zijn hoe eenvoudig het eigenlijk is om jezelf te ervaren als pure vrede, pure liefde, puur bewustzijn.

Osho over het Boek der Geheimen: “Ze zijn compleet zoals ze zijn – honderd twaalf technieken. Ze bevatten alle mogelijkheden die er zijn om de mind te zuiveren, om de mind te overstijgen. Aan Shiva’s honderd twaalf technieken kan er niet één worden toegevoegd. En dan te bedenken dat dit boek Vigyana Bhairava Tantra, vijfduizend jaar oud is! Deze honderd twaalf meditatietechnieken vormen de complete wetenschap voor de transformatie van de mind.”

Over het programma:

In individuele- en groepssessies ontdek je welke techniek uit het Boek der Geheimen voor jou het best werkt, om je Zelf te ervaren. Ook onderzoek- en ontdek je hoe je om kunt gaan met uitdagingen en obstakels op het padloze pad. Denk aan onderwerpen als “Hoe blijf ik in deze staat van bewustzijn, want ik lijk er steeds weer uit te vallen?” of “Hoe leef ik dit in de gewone wereld?” Want dat laatste is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat.

Op vrijdag- en zaterdag avond maken we een innerlijke droomreis, een Inner Dreaming Sound Journey. De Sound Journey brengt de woordentaal van je hoofd en de beeldentaal van je ziel bij elkaar. Via bewuste afstemming tot ons onder- en bovenbewuste nodigen we onze droomwereld uit om zich in alle helderheid te uiten.

Over het begeleidende team:

Mizza begeleid de meditatieve individuele- en groepssessies. Mizza woont en werkt in Wajid, waar hij workshops, retreats en festivals organiseert. Hij laat zich daarbij inspireren door Osho, Sri Nissargadatta Maharaj, Mooji, Rupert Spira en Eckhart Tolle. Naast zijn werk in Wajid is hij mede-organisator van van het jaarlijkse  Rise•UP zomerfestival, voorheen het OpenUP zomerfestival.

Freddy Xensy & Jarina Mahina van Natural Healings Amsterdam begeleiden de Inner Dreaming Sound Journey. Met hun weldadige klankbaden waren zij één van hoogtepunten op de Wajid Paas- en Herfst festivals van afgelopen jaar.

Sonja Mantje Lendinez en Jarina Mahina houden de ruimtes energetisch schoon en verwennen je ook nog eens met verkwikkende én aardende ontbijten en lunches.

Je bent van harte welkom bij je Zelf! Mizza, Frederik, Jarina en Sonja

Ont-dek je Zelf | Weekend Retreat Info

Begeleiding: Prem Mizza, Freddy Xensy, Jarina Mahina en Sonja Mantje Lendinez

Kosten: €235 inclusief koffie, thee, twee keer ontbijt en drie keer lunch.

Datum: vr 08/09 09:00 – zo 10/09 17:00

Reserveer voor het retreat: mizza@wajid.nl

Programma

Vrijdag 8 september

09:00 welkom, koffie en thee

10:00 Quantum Light Breath

11:00 Boek der Geheimen eerste sessie

13:00 lunch

14:00 sharing

15:00 Bhakti Yoga (zingen met live muziek)

17:00 vrij / individuele sessies

19:30 Inner Dreaming Sound Journey (einde 22:00)

Zaterdag 9 september

08:00 Quantum Light Breath

09:00 ontbijt

10:30 Boek der Geheimen tweede sessie

13:00 lunch

14:00 vrij / individuele sessies / sharing

15:00 Boek der Geheimen derde sessie

17:00 Osho Kundalini meditatie

18:00 vrij / individuele sessies / sharing

20:15 Inner Dreaming Sound Journey (einde 22:45)

Zondag 10 september

08:00 Osho Nataraj Meditatie

09:00 ontbijt

10:30 Boek der Geheimen vierde sessie

13:00 lunch

14:00 vrij / individuele sessies / sharing

15:00 adem- en ontspanning sessie (einde 17:00)