Tomaten olijven broodjes

200 GRAM CASHEWNOTEN 3 EIEREN 50 ML AMANDELMELK + EEN BEETJE OM TE BESTRIJKEN 3 EL ZONGEDROOGDE TOMATENPESTO

2 EL KOKOSOLIE (GESMOLTEN)

2 TL WIJNSTEENBAKPOEDER FLINKE SNUF ZOUT

50 GRAM KOKOSMEEL

50 GRAM AMANDELMEEL

75 GRAM GEHAKTE GROENE OLIJVEN

Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Hak de cashewnoten in een keukenmachine fijn. Voeg de eieren, amandelmelk, kokosolie, wijnsteenbakpoeder, zongedroogde tomatenpesto en zout toe en laat de keukenmachine even draaien.

Voeg het kokosmeel en amandelmeel toe. Haal het uit de keukenmachine en kneed de olijven erdoorheen. Vorm 3-4 ballen (het deeg kan wat plakkerig zijn, dus gebruik schone, natte handen om dit te doen). Bestrijk ze met een beetje amandelmelk. Leg ze op de bakplaat en druk ze een beetje plat in de vorm van broodjes. Zet ze 30 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.