rauwe chocolade taart

Rauwe chocolade taart

ingrediënten taartbodem:

100 gram dadels

175 gram amandelmeel

15 gram geraspte kokos

1 thl vanille

2 eetlepels water

1 banaan

 

ingrediënten taart vulling:

300 gram rauwe cashew noten

400 ml kokosmelk

140 gram kokosolie of cacaoboter (Mag ook half om half)

2 bananen

80 gram rauwe cacao

 

bereiding taartbodem:

doe alle ingrediënten in de blender of in beslag kom met de staafmixer, maal dit grof door elkaar

vet de taartvorm (20cm) in met kokosolie, doe daarna het mengsel in de taartvorm verdeel dit over de bodem en druk het stevig aan met bijvoorbeeld de bolle kant van een lepel. Zet daarna in de koelkast tot de taartvulling klaar is.

 

Bereiding taartvulling:

verwarm de kokosolie en cacaoboter au bain marie tot het redelijk gesmolten is.

Voeg alle ingrediënten is een blender of beslagkom en gebruik een staafmixer.

Maal dit goed door elkaar totdat er een egaal beslag ontstaat.

Voeg daarna het beslag mengsel gelijkmatig over de taartbodem en strijk de bovenkant glad.

Laat het mengsel hard worden in de koelkast ongeveer 4 uur. Daarna kunt u de taart naar eigen smaak versieren met rood fruit of noten of kokosrasp.