Mystical Fantasy Fair Heeft een nieuwe datum 4-5-6 september!
Natural Healings staat op het healingveld met onze unieke 4 handenmassage (mits deze toegestaan is vanwege de corona maatregelen)
ons workshopprogramma: Klinkende Klanken DroomBad
Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'.
Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen.

Duur: ongeveer 45 a 60 min, kosten €10,- p.p..
Zaterdag: 14.00 uur en 16.00 uur
Zondag: 14.00 uur
(tijden kunnen aangepast worden)
ivm de corona maatregelen geven we misschien alleen workshops in kleine groepjes en als onze 4 handen massage komt te vervallen zullen we meer workshops geven gedurende het weekend, even afwachten hoe het loopt.

wintersolstice 2019

Wintersolstice 2019
21 en 22 december
House of Wholeness in Amsterdam

Aloha, Wij Freddy Xensy & Jarina Mahina zijn Natural Healings Amsterdam Forest Wij openen deze wintersolstice 2019 met onze ons fantastische 'klinkende klanken droombad' en onze ‘Sacred Cacao Ceremonie'.

Sacred Cacao Ceremonie~Een ceremonie waarin een cacao elixer ons begeleidt om te verdiepen in ons hart. Tijdens de ceremonie begeleid je dit proces door meditatie, het zingen en vrij dansen/bewegen.

Klinkende Klanken DroomBad ~ Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'.Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen.

voor tickets en info https://www.facebook.com/events/2473438626038993/

Natural Healings op het Eigentijds Festival 2019

Ons workshop programma op het Eigentijds Festival

Klinkende Klanken DroomBad
Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'. Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen. Neem s.v.p. wel je eigen ligspulletjes mee.

Stemmige Adembevrijding 
De 'Oude Wijzen' verwijzen naar onze adem als verbindende levensbrug tussen alles. Met onze stem als gids tot onze be-stem-ming. Een gezonde baby ademt als vanzelf als een Boeddha. Ze kan met heel haar lijf en wezen ademen. In diepe rust kan haar adem zo diep verstillen dat het menig jonge ouder heeft doen schrikken. Ook de stem van een baby is nog vrij, on-ingekaderd. Eenmaal voorbij de pubertijd zijn adem en stem bij de meeste mensen onvrij en vast komen te zitten. De meeste mensen zijn opgeschoven van ademen naar adem-halen. Kom jezelf bij ons prettig vrijspelen.

The Sparrow's Tail ~ Tai Chi Qi Gong
Kom heerlijk Qi-Flowen op de eigenwijsheid van de oeroude Tai Chi Qi Gong bewegingen en inzichten. Freddy Xensy beoefend deze kunst al tientallen jaren vanuit vele invalshoeken en meesters. 'Grijp de mus bij de staart' is de oudste bewegings-set uit de TCQG. The Sparrow's Tail ~ TCQG vormt een bewegingsmandala met de 4 windrichtingen, aarde en kosmos. Of je nu nog nooit eerder TCQG beoefend hebt of hierin al ervaren bent, dat maakt niet uit. Er is voor iedereen wat te halen en te delen, welkom.

Contemplatie; Yoga voor de Mind|
Alle spirituele tradities hebben een ding gemeen. Zoeken naar de waarheid. Wat is gemaakt door de mind? Wie ben je? Zonder je conditionering. Zonder je oordelen, meningen en overtuigingen. Wat is Zijn? Om dit te onderzoeken gebruiken we de Dyad als vorm. De methode komt uit de Zen traditie waarbij je langdurig jezelf een vraag stelt (Koan). Maar in dit geval werk je in tweetallen, tegenover elkaar. Neem een matje en/of kussentje mee.

Natural Healing op het North Sea Tai Chi Festival 2019

www.northseataichi.nl

Natural~Healings is te vinden op verschillende Festivals deze zomer!!! o.a. North Sea Tai Chi en Oempa Loempa...

ons Festival programma betsaat o.a. uit
Qi walk
Qi flow Dance
Sound Healing met klankschalen en gongs
onze unieke 4 handen Massage

Natural Healings op het North Sea Tai Chi Festival 2018