Welkom, wat leuk dat u een kijkje neemt op Natural-Healings. ik ben deze website begonnen om mijn ervaringen te delen over mijn zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest.

zo ben ik door mijn ziekte (diabetes type 1) mij gaan verdiepen in een gezonder eetpatroon, hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd als voedingstherapeut en natuur voedingsdeskundige. ik heb ervaren dat ik met een gezond eetpatroon vele klachten heb kunnen verhelpen, zoals chronische vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, depressie. maar ook heb ik mijn diabetes veel beter onder controle daarnaast houdt ik mijn gewicht stabiel, ook een leuke bijkomstigheid. Door mijn enthausiasme over mijn 'nieuwe eet gewoonte' wil ik graag andere mensen ook begeleiden met hun nieuwe eet gewoonte. en deze site is daar het begin van...

Tijdens mijn zoektocht naar een andere eet en leef patroon, kwam Reiki op mijn pad.

Mijn ervaring met Reiki

Reiki de eerste keer dat ik dit mocht ervaren was dit voor mij zo’n openbaring dat ik dacht: dit zou iedereen mogen ervaren. Ik vond de rust in zelf healing, ook merkte ik deze ontspannenheid als ik een ander reiki healing gaf.

Het is een bijzondere levensenergie die doormiddel van handoplegging bij jezelf of de persoon die je behandeld naar binnen stroomt, Reiki gaat als van zelf naar de plek waar het nodig is. Bíj het toepassen van Reiki worden lichaam, geest en ziel, bij genezing, als een geheel gezien.

 

 

Met vriendelijke groet,

Jarina Middendorp